Materiale despre productivitate, eficiență, concentrare, motivare
Metoda Rezultatelor Finale (studiu de caz)

Metoda Rezultatelor Finale (studiu de caz)

Săptămâna trecută am publicat Metoda Rezultatelor Finale (MRF), o tehnică pe care am folosit-o cu succes pentru a face alegeri corecte, fără urmări negative.

În două zile de la publicare metoda a fost recomandată de 60 de ori pe Facebook și am primit 53 de mailuri de la persoane care au încercat metoda și s-au bucurat de succes.

Unul dintre aceste mailuri, de la Ioana, mi-a plăcut foarte mult și vreau să-l redau mai jos:

Bogdan vreau sa-ti multumesc din suflet pentru ca existi si pentru ca ne oferi articole asa de interesante! Daca mi-ai spus sa detaliez, ti-am scris intreaga poveste.

M-am mutat cu serviciul in Cluj acum 5 ani de zile pentru ca in orasul meu nu faceam destui bani. A fost o alegere grea, a trebuit sa-mi las in urma familia si prietenii dar o faceam pentru binele lor. Alegerea odata facuta, am pasit cu dreptul si m-am trezit in chirie intr-un oras scump dar pe un post bun. Aceasta a fost singura alegere la care nu m-am uitat in spate.

Am muncit pe branci ani de zile pentru a putea sa-mi sustin familia si m-am confruntat cu alegeri zi de zi. Am ales familia in fata dragostei, banii in fata vietei personale si am ales sa raman aici. Multe dintre acele decizii imi macinau noptile, ma gandeam in continu daca am facut alegerea buna, daca nu puteam schimba ceva! Am realizat ca am o problema cand noptile acestea imi afectau viata profesionala, am facut si o criza de nervi, dar nu vreau sa te impovarez cu toate astea.

Zilele trecute ti-am citit articolul si mi-am retrait fiecare mare alegere pe care am avut-o!

M-am gandit la fiecare moment din viata mea si am trecut prin pasii de care ai vorbit.

Nici acum nu-mi vine sa cred cat m-ar fi ajutat daca as fi avut tehnica asta atunci!

Stiu ca daca as fi avut-o as fi stiut ce sa aleg si cred ca nu m-as mai fi gandit la deciiziile mele dupa, poate eram si mai sanatoasa..

Iti multumesc si sa stii ca o am printata pe biroul meu. Multumesc!

Acesta este doar unul din cele 53 de mailuri primite.

Pe măsură ce le citeam zâmbeam din ce în ce mai larg pentru că fiecare din acestee mailuri este o poveste de succes sau un simplu mulțumesc.

Ce este Metoda Rezultatelor Finale?

După cum am scris și în materialul precedent, MRF te ajută să faci alegerea corectă.

Lucru extrem de greu de făcut pentru că, după cum știi foarte bine, toate alegerile pe care le facem sunt alegeri emoționale.

Când ai de ales între satisfacție imediată (mâncând o prăjitură) sau țelul tău de a avea un corp frumos, cât de tentat ești să mănânci prăjitura?

Reușești să te abții?

De fiecare dată?

Cu această metodă îți vei fenta creierul emoțional să fie atras de alegerea corectă. Tentațiile nu se vor mai putea impune!

Când ai de făcut alegeri dificile și nu vrei să greșești, cum știi că ai făcut alegerea corectă?

Că nu ai fost “păcălit” de situația actuală?

Cu ajutorul MRF vei vedea planul mare al situației, lucru care te va ajuta să alegi obiectiv.

Chiar dacă ești în criză de timp și chiar dacă emoțiile tale te “obligă” să faci alegerea proastă, te poți folosi de această metodă pentru a-ți fraieri emoțiile astfel încât să alegi corect.

Sunt doar 3 pași și pentru a-i afla îți recomand materialul complet: Metoda Rezultatelor Finale.

Mă motivează succesul tău!

Când folosești Metoda Rezultatelor Finale și faci alegeri corecte datorită ei, te rog să-mi trimiți un mail pe contact@castigatimp.ro cu situația în care ai folosit metoda cu succes! Mă motivează extrem de mult să știu că ți-a fost de folos!

Leave a reply