Materiale despre productivitate, eficiență, concentrare, motivare

Păreri despre cursul online Secretele Motivației

Cursul online “SECRETELE MOTIVAȚIEI” îl găsești aici.

Neamțu Cristian

1. Am pus in practica tehnicile invatate si a aparut freedback pozitiv din partea persoanelor apropiate
2. Am obtinut o motivatie mai puternica spre indeplinire scopurilor propuse
3. Am urcat cu bicicleta pe munte, pana in varf, o urcare de aproximativ 30 km. Acum orice problema, obstacol, i mi imaginez ca am reusit catararea pe munte si astfel o rezolv usor.
Daca am ajuns in varful muntelui, o catarare grea, atunci pot si mai mult.

Morar Cosmin Lucian

Mi-a placut varietatea materialelor, in sensul ca pe langa teorie sunt exercitii practice, Cursul mi-a clarificat unde gresesc si cum trebuie sa fac ca sa pornesc pe calea corecta spre a fi cat mai mult in stare de motivatie maxima.Acum depinde doar de mine sa aplic cele invatate.
Multumesc!”

Victoria

Imi pare rau ca nu ti-am mai scris,dar am avut cate ceva de rezolva…dar cu toate astea am urmarit cursurile,pe toate. Sincer ai avut o idee foarte buna cand te-ai apucat de acest proiect,consider ca o sa fie folositor pt oricine,sunt multe lucruri folositoare si ne ajuta sa intelegem unde gresim si cum putem sa le indreptam. Pentru mine a fost foarte folositor,am reusit sa-mi cresc capacitatea de concentrare,sa fiu mai mult mai atenta,sa nu-mi mai pierd asa repede interesul fata de un lucru.

In legatura cu materialele,toate au mers foarte bine,nu am intampinat dificultati. S-au deschis toate materialele.In zilele care urmeaza o sa las si cate un comentariu la fiecare material cu impresiile mele, desi o parte din ele le stii deja.

Andrei

Inainte de curs eram incapabil sa ma motivez pe mai multe zile, lucram intens si relativ productiv in primele zile din proiect dupa care o lalaiam. Sincer nu ma asteptam sa vad schimbari radicale dar dupa ce am participat la curs pot spune ca ceva in mine s-a schimbat! Datorita tehnicilor invatate (tehnica piramidei m-a ajutat cel mai mult) am reusit sa-mi fac ordine in viata mea si sa ma concentrez pe ceea ce ma ajuta pentru viitorul meu. Iti multumesc!

Cursul online “Dublează-ți Productivitatea” îl găsești aici.

Posted in: secretele motivației