Cum să câștigi o oră de timp pe zi

INDIFERENT Cât De Mult Ai De Lucru

Metoda Concretă, Pas Cu Pas, Care Te Ajută Să Redobândești Controlul Zilei Tale Și Să Scapi De Stresul Provocat De Urgențe Și Întreruperi

  • Lipsa motivației este o problemă falsă! Învață exact cum să îți menții motivația și productivitatea ridicată printr-o simplă reprioritizare a sarcinilor
  • Învață cum să îți termini toate sarcinile propuse, în aceeași zi, indiferent de urgențele care apar
  • Folosește-te de 3 tehnici inovatoare astfel încât să te concentrezi pe scopul final și să dai randament maxim pe toată durata proiectului

 

Mărturiile clienților

Uite ce spun alții despre proiectul Câștigă Timp!

Anca Raluca

http://www.bebgym.ro

Ma bucur foarte mult ca cineva de specialitate s-a gandit la asemenea materiale. De cate ori am incercat sa primesc ajutor in zona organizarii si a timpului petrecut mai eficient nu am fost luata in serios. Pentru altii acest lucru nu a parut o problema importanta asa ca am devenit un autodidact iar acum am gasit si un sprijin .Multumesc:)

Iosif Vidoni

Bogdan,
multumesc pentru materialele de pana acum.
Am folosit tehnica Pomodoro cand m-am pregatit pentru bac, si am invatat mult mai eficient.Am luat cu bine bacul.
Am incercat aproape toate tehnicile prezentate de tine, macar o data, si rezultatele sunt extraordinare.
Inca ceva.Stau de 2 luni si jumatate, aproape doar in casa.Asta pt. ca am avut piciorul rupt.si in fiecare dimineata imi doresc sa vina o data ziua aia in care sa pot merge din nou.Dar ma tem ca o data ce voi merge din nou, voi uita prin ce am trecut, si nu-mi voi invata lectiile.Vreau sa te intreb, daca ai trecut printr-o situatie asemanatoare si daca da ce ai facut ca sa ramai constient de importanta timpului.
Mersi,
Iosif.

Alex Peptan

membru Timisoara Toastmasters

Mersi ca ai grija de timpul nostru. Niciodata cand am citit un articol de-al tau nu am avut senzatia ca imi arunc timpul pe geam.
Scurt si la obiect. Keep it this way!

Dana Gurgui

http://www.casutacujucarii.ro

Am citit ghidul alaltaieri seara. Este in principal cam ceea ce ne-ai spus si in Bootcamp, insa este mult mai structurat si include exact esentialul. Cine tine cont macar de unele lucruri din ce spui tu acolo, sigur nu va regreta:)

La intalnirea aia in Bucuresti, acum 2 saptamani, dupa bootcamp, unde au venit si Daniel si Marina, Daniel a spus ca el a inceput sa aplice chestia pe careai spus-o tu - aceea cu a face in fiecare zi, la prima ora, macar putin din ceea ce mai important pentru tine. Si am inceput si eu sa o fac si cred ca am reusit, daca nu in toate ziele, macar in 80% - ajung la birou pe la 8 si ceva, programul in mod normal incepe la 8,30, insa eu, pana pe la 9 si ceva mai fac cate ceva la pdf-ul meu sau imi mai insusesc cate ceva din sfaturile voastre. si continui apoi cu ele seara, cand ajung acasa.

De obice (dar nu intotdeauna), mi le scriu cum in vin in cap pe agenda (insa de obicei numai pe cele de birou, caci e agenda de birou). Pe cele personale le pastrez mai mutl in cap (insa le rezolv multe, cum ai zis si tu, in drum - telefoane, vizite..). si le tai cu o linie pe masura ce le termin.. insa... tot cum ziceaisi tu... tot timpul citesc din urma ce mi-a mai ramas... si ma enerveaza ca unele raman mereu acolo... :D...

Mada

Pana acum am aplicat chestia cu 3 sec.inspiri expiri si zambesti ca sa te eliberezi de stres si chiar m-a ajutat.Si mai una am inceput de dimineata sa fac un lucru care nu doream si am constatat ca nu mi-a luat asa mult timp sa-l fac si nici asa de greu nu a fost. Multumesc pt tot.

Radu Andrei Negrila

De sambata trecuta am inceput un draft de multumire la mail-ul tau dar nu am apucat pana acum sa trec de "Multumesc, Bogdan !" SINCER, pe tine m-a ajutat training-ul tau mult. (asa ca am lasat raspunsul la mail undeva in cadrul unui timp de relaxare :) ) . Mai ales sa ma organizez si sa imi dau seama de niste chestii.
Cred ca cel mai util sfat e acela de te scapa de lucrurile din cadarul 3 (lucrurile irelevante si stresante pentru mine) si de a imi acorda timp pentru cadranul 2 - ce simt ca e cu adevarat important pentru mine. Mi se pare si ca lucrul la principalul meu proiect - acela de doctorat -are si va avea mai putin de suferit datorita altor multe chestii/ proiecte in care am tendinta sa ma bag ( rezultatul testului MBTI Extravert intuitivo-etic aka "inspiratorii" ; surprins :D ?) si ca ideea in general de a acorda prioritate lucrurilor cu adevarat importante pentru mine ma face sa ma simt fain si productiv la sfarsitul unei zile.
Inca mai am multe de invatat si, ceea ce e mai greu, de pus in practica / format ca deprindere, insa simt ca am mai gasit una din piesele puzzle-ului care sa ma duca spre varful spre care tintesc. Sa stii ca am forwardat link-ul tau multor prieteni carora gasesc ca le-ar putea fi util. Acum cateva minute un prieten din Franta mi-a scris ca "n-ar strica sa pierd niste timp (citind informatii) ca sa castig niste timp". Inchei asa, cu urari de bine si spor la toate ca mi se pare devin prea "american" in expresie. De asemenea, iti adresesz si roamanescul: tu ce mai faci ? :)
Anca Raluca
Iosif Vidoni
Alex Peptan
Dana Gurgui
Mada
Radu Andrei Negrila